У Зеленського здали нерви, ледь не знесло під стіл: "Все нормально"

Президент України Володимир Зеленський прибув з офіційним візитом до Маріуполя, щоб взяти участь у важливій події в житті міста. Глава держави приїхав на відкриття льодової арени, де надалі виступатиме хокейний клуб "Маріуполь". Однак цього разу без конфузу не обійшлося.

Злиденних українських стареньких знову обнадіяли "покращенням" - гряде оновлення пенсій

В ефірі "UA: Українське радіо" Міністр соціальної політики Марина Лазебна заявила про те, що в Україні припадає 11,3 мільйона пенсіонерів на 13 мільйонів офіційно працюючих громадян. До Пенсійного фонду кожним робітником відраховується в середньому 1850 гривень щомісяця.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Кілька в бляшанці та ″рідний″ туалетний папір: в мережі показали, чим підкуповують виборців

В мережі показали "бойовий промпакет", яким нібито підкуповує в Обухові своїх виборців кандидат в мери від партії "Голос". Місцеві вибори буквально на носі, і вже за кілька днів стане відомо, кому виборці дадуть пропуск до влади.

"Візитка Яроша" в Обухові, фото:facebook
"Візитка Яроша" в Обухові, фото:facebook

ЄС зняв коронавірусну заборону на в'їзд громадян десятьох країн

Європейська рада оновив список країн, для громадян яких знімуть Коронавірусние обмеження на поїздки до ЄС. Цей список буде і надалі регулярно переглядатися і оновлюватися.

"Слуги народу" на Донбасі розлютили українців - "очі відкрилися" на сьомий рік війни, перед виборами

21 жовтня депутати від "Слуги народу" на чолі з головою фракції "СН" Давидом Арахамією вирушили з поїздкою на Донбас. Вони залишилися ночувати в землянках і бункерах, в яких доводиться перебувати українським військовим. В результаті деякі з політиків зізналися: після цього у них дійсно "відкрилися очі" на все, що відбувається на сході країни.

Слуги народу, скріншот з відео
Слуги народу, скріншот з відео