Похорон, скріншот: Youtube
Похорон, скріншот: Youtube

Похорони можуть "влетіти в копієчку": українцям назвали вартість смерті

Для кожної сім'ї смерть є трагедією і похованням необхідно займатися навіть в такий час, а це коштує чималих грошей. Тому було підготовлено матеріал з інформацією про те, куди слід звертатися після смерті близької людини і скільки треба витратити на весь комплекс похоронних послуг. А також про те, як неофіційно заробляють на похоронах.

Катастрофа АН-26 під Чугуєвом
Катастрофа АН-26 під Чугуєвом

Розкрито причини авіакатастрофи Ан-26, в якій загинули 27 осіб: знайшли "крайнього"

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Віце-прем'єр-міністр України та міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський на брифінгу розповів про основні причини авіакатастрофи військового літака Ан-26 на Харківщині, ними стали технічні неполадки, на які наклався людський фактор.

вибори, скріншот з відео
вибори, скріншот з відео

Місцеві вибори вже цієї неділі: у Зеленського розповіли все про голосування

У суботу, 24 жовтня, в Україні "День тиші". Вже цієї неділі, 25 жовтня, відбудуться місцеві вибори. Оскільки в законодавство вносилися значні зміни, ці вибори можуть спантеличувати своєю незвичністю. На офіційному порталі партії "Слуга народу" виклали коротку пам'ятку, яка допоможе зорієнтуватися на виборах.

затоплена шахта
затоплена шахта

Путінські найманці на Донбасі готують світу другий Чорнобиль - вже почалося

На Донбас через бойовиків насувається екологічна катастрофа і радіаційне забруднення, причиною якого стало ядерне випробування. На непідконтрольній території з однієї з шахт в грунт і воду просочилася радіація. На межу катастрофи поставила Донбас шахта "Юнком".

Школи під час карантину, скріншот з відео
Школи під час карантину, скріншот з відео

В Україні продовжили канікули в школах: кого карантин знову закрив вдома

Умови навчання в закладах освіти залежатимуть від епідемічної ситуації в населених пунктах. Так, школи в "червоній зоні" карантину після канікул продовжать дистанційне навчання. Про це повідомив т. в. о. міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет у своєму Telegram-каналі.