З туманної Великобританії прийшли вельми похмурі новини. Так, 37-річного британця Рехана Бейга було ув'язнено до в'язниці за те, що він займався сексом з домашніми курчатами його сім'ї, поки його дружина знімала це на камеру. Також чоловіка засудили за зберігання зображень сексуального насильства над дітьми.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: британське видання Metro.

За інформацією журналістів, поліція виявила і вилучила 49 зображень дітей, 11 з яких відносяться до категорії найсерйозніших. Під час винесення вироку суддя Річард Менселл, королівський адвокат, охарактеризував злочин як "розпусний, збочений і зневажений".

Рехан Бейг, фото: metro.co.uk
Рехан Бейг, фото: metro.co.uk

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Рехана Бейга було внесено до Реєстру осіб, які вчинили злочини на сексуальному грунті, і йому заборонили тримати тварин. Суду також повідомили, що всі курчата були домашніми тваринами і померли під час жорстокого поводження.

Рехан Бейг, фото: metro.co.uk
Рехан Бейг, фото: metro.co.uk

Також було знайдено зняті дружиною порновідео з Реханом і курками, одна з якої була мертвою. Ролики було збережено у файлі під назвою "сімейні відео".

В архіві було виявлено фотографії двох мертвих курей, які були домашніми вихованцями Рехана Бейга. Вони загинули в результаті контакту з зоофілом. У підсумку чоловіка засудили до трьох років тюремного ув'язнення, тоді як його дружині Халіме дали лише 6 місяців, дізнавшись, що вона сама була жертвою свого чоловіка, який встановив без її відома приховану камеру в спальню.

Суд сказав, що мама чотирьох дітей знімала злочин на мобільний телефон і Go-Pro, щоб вони могли "дивитися це в майбутньому". Жінка перебуватиме в реєстрі сексуальних злочинців сім років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, YouTube показу вибірковість у видаленні контенту, моторошні теорії змови нікуди не зникнуть.

Як повідомляв Знай.uа, зі студії просто до поліції: у прямому ефірі розкрили, хто розбещував 12-річного хлопчика.

Знай.uа писав, насильство і домагання в українській армії: чому мовчать жінки-військові.