Олена Зеленська разом зі своїм чоловіком президентом України Володимиром Зеленським, 25 жовтня, прийшла на свою дільницю, щоб проголосувати на місцевих виборах. Зовнішній вигляд першої леді став черговим приводом для обговорень, як це і відбувалося з моменту становлення дружиною глави держави.

Читайте Знай в Google News!

Раніше говорилося про те, що Олені не слід носити дорогі аксесуари, адже вони не сподобаються простим українцям, які не можуть собі їх дозволити. Однак зазначають, що краще не приховувати і не обманювати свій народ, маючи все це вдома.

Якщо Марина Порошенко завжди виглядала елегантно і найчастіше робила ставку на приталений силует і монохромну гамму для формальних заходів. То Олена Зеленська з'явилася на своїй виборчій дільниці в абсолютно простому вбранні, який не акцентує на собі увагу, як наряди попередніх перших леді на заходах і важливих подіях.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

І Володимир, і Олена були в масках, а дружина президента для походу на вибори одяглася у вільні спортивні штани, жовтий светр і кеди, тоді як на голові можна було помітити простий хвостик. При цьому, для такого зовнішнього вигляду перша леді не вирішила використовувати будь-які прикраси.

Марина Порошенко на президентських виборах

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вибори в Україні: на Зеленського накинулася гола активістка, президент не оцінив.

Як повідомляв "Знай.ua", після "побачення" з Зеленським польський президент зліг з коронавірусом.

Знай.ua писав, Кличко звернувся до киян " з дивана" у день виборів: "роблю це вперше"