Місцеві вибори 2020 року в Україні традиційно не змогли обійтися без курйозів: як кумедних, такі не дуже. Деякі випадки навіть змусили втрутитися правоохоронників, інші ж просо залишаться дивними спогадами про ці складні часи.

Читайте Знай в Google News!

Репортажем про день виборів ділиться ТСН.

Так, у Дніпрі на одній з виборчих дільниць бюлетені замість сейфа закрито і опечатано в каструлі. На це довелося піти тому що сейф виявився занадто малим для такої кількості бюлетенів, а законодавство вимагає забезпечити місцезнаходження документів у вогнетривкій "тарі".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У ось у Верхньому Рогачику Херсонської області бюлетені у сейф покласти змогли, а дістати — вже ні, оскільки заклинило замка. Розпилювати болгаркою цю проблему довелося співробітникам служби надзвичайних ситуацій під пильним контролем поліції.

Не обійшлося й без відвертих правопорушень. У Кропивницького за те, щоб віддати голос за певного кандидата, пропонували від 400 до 1000 гривень. До схеми було залучено кілька людей. Зараз слідчі доводять причетність самого кандидата до цієї афери.

А ось кандидат Антон Головенко вилив спостерігач на голову каву за те, що той зробив зауваження про протизаконну агітацію на ділянці. З'ясовувати що сталося - приїхав інший кандидат в депутати до облради - Ігор Колтунов. Все це вилилося в бійку, чоловіків ледве розняли.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, місцеві вибори в Україні, Разумков відмовився відповідати за" косяки " Зеленського.

Також Знай. ua писав, що НБУ і Рада взялися за колекторів, коли припиниться залякування і дзвінки посеред ночі.