Українська громадська діячка та голова правління Всеукраїнської громадської організації Громадянська мережа "ОПОРА" та благодійної громадської організації Міжнародного фонду "Відродження" Ольга Айвазовська поділилася у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook кумедним відео з поліцейським та його піснею.

Читайте Знай в Google News!

"І все ж це відео зробило мій день. Його записав на виборчій дільниці невідомий поліцейський на Чернігівщині напередодні дня голосування Правда ж, прикольний дільничний", — написала вона, прикріпивши відео.

На ньому зображений поліцейський Валентин Бойко, виходячи з коментарів у Facebook. Він є дільничним з містечка Ніжин. Валентин зіграв на фортепіано і заспівав невелику пісню про те, як усім селом їм доводилося охороняти бюлетені. Ніяких порушень зафіксовано не було, так як охороною займається дільничний "Валічек".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, результати виборів 2020: коли будуть, екзитполи, явка і все найважливіше. Українці вже проголосували за мерів, голів селищ, сіл. А також за нові склади обласних, міських, районних та сільських рад.

Як повідомляв "Знай.ua", вибори в Україні: на Зеленського накинулася Гола активістка, президент не оцінив.

Знай.ua писав, українці розповіли, чому не прийшли на місцеві вибори: причина не в пандемії. Передвиборча кампанія тривала надзвичайно довго.