У середу, 28 жовтня, по всій території України очікується сонячна і тепла погода. Протягом дня середня температура повітря буде в межах +13 градусів, а в окремих регіонах країни буде доходити до +20 градусів.

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, в небі очікується тільки незначна хмарність, яка не становитиме загрози теплому сонячному дню.

Південь України стане найтеплішим регіоном, де температура повітря складе близько +15 +19 градусів. Тільки в Одеській області трохи прохолодніше – +14 +16 градусів.

На Сході і в Центрі теж на кілька градусів нижче – +12 +16 градусів. На Заході країни буде аномальне тепло – +14 +17 градусів. Крім того, на всій території України прогнозується сильний вітер з поривами до 5-10 метрів на секунду. Тільки на Закарпатті нижче: 3-8 метрів на секунду.

У Києві в цей день також буде сонячно і тепло протягом усього дня. Температура повітря не перевищить +13 +15 градусів.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

погода на 28 жовтня, фото з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

28 жовтня вшановується пам'ять преподобного Євфимія Нового, Солунського. Наші предки примітили, з якого числа в жовтні піде сніг, з того числа весна відкриється в квітні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.