Днями у Єгипті під час відпочинку на сім'ю українців напала акула, внаслідок чого 12-річний хлопчик залишився без руки. Зараз дайвери показали відео з акулою, яка могла скоїти напад на сім'ю українців в Шарм-ель-Шейху.

Читайте Знай в Google News!

Запис на своєму каналі в YouTube оприлюднив Адел Ель Бейалі. Він написав, що тварина поводилася досить агресивно. На кадрах видно, що акула кружляє навколо судна дайверів і намагається покусати сходи.

Акула у Шарм-ель-Шейху, фото: кадр з відео
Акула у Шарм-ель-Шейху, фото: кадр з відео

На своїй сторінці в Facebook Бейалі стверджує, що відео було знято 26 жовтня, а сам напад на українців стався за день до цього – 25 числа. Варто зауважити, що дайвер не стверджує однозначно, що це та сама акула, яка покусала сім'ю. Однак вона належить до того ж виду - океанічної довгокрилої.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Нагадаємо, українці в Єгипті під час відпочинку стали жертвами акули. 12-річній дитині і його мамі надають всю необхідну допомогу. Зараз хлопчик перебуває в реанімації. Лікарі не змогли врятувати його руку, яка була пошкоджена найбільше. У Державному агентстві розвитку туризму України повідомили, що родина постраждала під час снорклінгу.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше акула відкусила дитині руку в Єгипті: туроператор відмовився допомагати, Українка у відчаї.

Як повідомляв портал "Знай.ua", двічі під ніж: що сталося з хлопчиком, якому акула відкусила руку в Єгипті

Також "Знай.ua" писав, що нове епідемічне зонування в Україні: які міста стали "червоними". До списку увійшло десять обласних центрів.