Україна ризикує втратити безвіз з Європою, Раді висунули жорсткий ультиматум

Європейський Союз стурбований рішенням КСУ щодо діяльності антикорупційних органів і погрожує тимчасовим зупиненням безвізового режиму.

Безвізовий режим, фото: кадр з відео
Безвізовий режим, фото: кадр з відео

Крига скресла: Президент Зеленський призначив нового радника української делегації в ТКГ Арестовича

Президент України Володимир Зеленський прийняв дуже правильне і довгоочікуване з боку патріотів рішення. Радником української делегації у Тристоронній контактній групі з інформаційної політики з повноваженнями "єдиного голосу" щодо інформування ЗМІ, міжнародних партнерів та народу України призначено військового оглядача Олексія Арестовича.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Олексій Арестович
Олексій Арестович

Пенсіонери отримають низку пільг: від скасування комуналки до забезпечення ліками

28 жовтня 2020 року, Кабінетом Міністрів України підготовлено законопроєкт, який передбачає розширення пільг для осіб, які досягли пенсійного віку. Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зазначив, що на фінансування цієї програми передбачається виділення 500 мільйонів гривень, а стосуватися вона буде тільки осіб, які мають особливі заслуги перед Україною.

Пенсіонери, фото: кадр з відео
Пенсіонери, фото: кадр з відео

Водіїв звільнили від податків: кому пощастить не платити державі

Кабінет міністрів України схвалив постанову про звільнення від податку на додану вартість автомобілів, що передаються на безоплатній основі людям пільгових категорій. Відповідне розпорядження чинне принаймні до 31 грудня 2020 року.

Автомобіль, скріншот відео
Автомобіль, скріншот відео

Карантин, пенсії, тарифи: які зміни чекають нас в листопаді?

Поки що карантин в країні продовжений до кінця грудня, але невідомо, скільки він ще може тривати після цього. У Держпродспоживслужбі вважають, що карантинні обмеження не будуть скасовані, принаймні, до спаду пандемії, який очікується в березні.

карантин в Україні, фото: REUTERS
карантин в Україні, фото: REUTERS

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше