Українка Олена Заславська поскаржилася на якість курячого м'яса на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Воно почало світитися в темряві. Купівля сталася в Івано-Франківську, після чого дівчина поскаржилася на супермаркет "Сільпо" і попросила торговельну мережу порозумітися.

Читайте Знай в Google News!

"Люди, хто відразу не здогадався, що це таке на картинці, розповідаю: купила в "Сільпо" курятину, кинула в борщ, і дала шматочок кішці. Кішка не з'їла... Вночі встаю - а воно світиться! Тільки що голограми не транслює. Тобто чи є серед вас харчовики або просто знаючі люди, які можуть пояснити це явище?", - написала Олена.

При цьому, дівчина зазначає, що навіть встигла поїсти борщу, який був приготований на цьому м'яса. Блюдо виявилося досить смачним, проте коли вона викидала шматочок м'яса в сміття, то жир на пальцях теж світився.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У підсумку вона написала в прес-центр і сподівається на пізнавальні пояснення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Симпатичний" тортик міг відправити українку в лікарню: у десерті була примітивна форма життя. Українка не могла собі уявити, з чим вона зіткнеться, коли буде їсти шматок торта: прямо в цей момент жінка побачила, що продукт має сліди цвілі.

Як повідомляв "Знай.ua", популярний супермаркет нагодував українців фруктами з чорною пліснявою - зміцнюємо імунітет.

Знай.ua писав, в популярному супермаркеті українці потрапили в ковбасне пекло, на таке навіть дивитися не можна: "Незвичайний відтінок..."