На сторінці астрологічного інституту Павла Глоби в соцмережі Instagram опублікували прогноз на сьогодні, 1 листопада. Дізнайтеся, до чого готується в цей день, від чого краще відмовитися, і що надіти.

Читайте Знай в Google News!

Щастя завжди на боці відважного. (П. І. Багратіон)

1 листопада

💌 Будьте хоробрими, проявляйте рішучі дії і завзятість в досягненні мети. День пов'язаний зі справедливістю і законом. Добре починати судові процеси, з'ясовувати стосунки. Місячні ритми дня закликають до відновлення втрачених відносин, відвідування храму, прощення, душевної чистоти і молитви.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

🚑 Зверніть увагу на корекцію внутрішнього стану. Хвороба не зникне, якщо ви позбудетеся тільки від її симптомів.

🍀 Знайти підкову-до нагороди. Розбити дзеркало-до руйнування вашого захисту. Зупинка годинника - до великих неприємностей в сім'ї, проблем з рідними і близькими.

🛏 Символічні сни сьогодні не трактується. Найближчим часом збуваються тільки кольорові і конкретні сни. Бачити коней - знак допомоги згори. Погано бачити тварин, за винятком собак і коней.

🍽 Це день посту. Їжте хліб, а також сиру гостру їжу, часник, черемшу, перець.

👗 👠 Сприятливі сині тони, уникайте жовтого і зеленого кольору.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Глоба дав застереження для всіх знаків Зодіаку - гарний час для навчання, але небажане для будь-яких сновидінь.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що астролог Глоба попередив знаки Зодіаку про вирішальний день.

Також портал "Знай.ua" писав, що Глоба показав, як зірки вплинуть на всі знаки зодіаку.