3 листопада, біля берегів Туреччини перекинулося і затонуло судно Kurt-Ceyhan. На борту судна на момент туристичної прогулянки знаходилася група з 86 туристів, включаючи і екіпаж судна.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що на сьогоднішній день врятовано 82 людини, з яких 33 пасажири судна отримали травми різного рівня тяжкості і були госпіталізовані.

Читайте Знай в Google News!

Аварія трапилась біля узбережжя Анталії на відстані 26,5 км на початку вересня цього року. За повідомленнями місцевого туристичного агентства, судно вийшло з порту для здійснення одноденного прогулянкового туру.

Потопаюче судно, фото: Perepichka News
Потопаюче судно, фото: Perepichka News

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Потопаюче судно, фото: Perepichka News
Потопаюче судно, фото: Perepichka News

Як стало відомо, під час шторму судно вже пройшло близько двох миль від берега, капітан вирішив ровернути судно в сторону порту. Під час повороту воно перекинулося набік і почало занурюватись під воду.

На щастя, вмілі дії екіпажу яхти врятували десятки туристів. Всім пасажирам швидко видали рятувальні жилети, які люди негайно почали надягати. Однак не всі відбулись легким переляком. За інформацією, є загиблі. Поки що деталі уточнюються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, теракт у синагозі Відня: поліція зачистила місто, десятки поранених, нападник у бігах.

Як повідомляв Знай.uа, 16-річний росіянин спробував повторити теракт у Ніцці - юнака застрелила поліція.

Знай.uа писав, Ксенії Собчак пригрозили відрізати голову за пост в Instagram, в небезпеці трирічний син.