Експрезидент Петро Порошенко повідомив, що його партія "Європейська солідарність" не допустить проходження через парламент "узурпаторського законопроекту Зеленського".

Читайте Знай в Google News!

У своєму Twitter Порошенко також пригадав подвійні стандарти Зеленського і заявив, що "його спроби налякати суспільство і парламент виглядають непереконливо". Про це пише "Хвиля".

За його словами, Зеленський ,який "оточив себе людьми з команди Януковича, хоче запозичити досвід путінського режиму".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Українці різко відповіли п'ятому президенту в коментарях під твітом:

"Ви, б***, спецназ, що працює проти країни, євроінтеграції. Вас цікавить лише особиста слава і хайп. І заради цього ви готові на все. Не закон ви захищаєте і не владу*а від узурпації. Просто Зеленському політичні очки давати не хочете".

Порошенка критикують за те, що заради політичних цілей він готовий пожертвувати євроінтеграцією:

"І навіть якщо ціною буде знесення євроінтеграції - ви готові на це. Аби з високо піднятою головою назад на трон заїхати. Після цих подій я більше не вважаю вашу партію проєвропейською. Це пропорошенківська партія. На решту вам плювати".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський готується до скасування траншу МВФ і розпуску Ради через суддів КСУ: "Це ураган".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський присоромив "слуг народу" і закликав до дій: "Ви захищаєте суддів КС".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський вніс законопроект про звільнення суддів КСУ.