Відомий ведучий та співголова Громадської ініціативи "Права Справа" Дмитро Снєгирьов розповів українцям про те, чи буде друга хвиля коронавірусної інфекції. Також він торкнувся теми, чи витримає Україна другий локдаун і яким він повинен бути.

Відповідне відео опублікували на каналі "Политика Наизнанку" в YouTube.

Ведучий уточнив, що в той момент, коли уряд Франції вирішує закрити великі міста, в Україні хочуть відкрити два додаткових КПВВ на лінії умовного розмежування з не контрольованими територіями східних регіонів.

"Пропускна спроможність кожного КПВВ - 10-15 тисяч осіб на добу. Яким чином буде українська сторона контролювати цей потік?"- задається питанням Дмитро Снєгирьов.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Також ведучий уточнив, що на сьогоднішній день досі не вирішена картина з подачею кисню в медичні установи. За його словами, в Україні з повним кисневим обладнанням в лікарнях є тільки 9,5 тисяч ліжкомісць.

На сьогоднішній день дефіцит бюджету в державі досяг цифри в 300 мільярдів гривень, а падіння ВВП – на рівні 8%. Також Снєгирьов попередив українських громадян про небезпеку в разі зараження коронавірусною інфекцією 20 тисяч осіб.

Дмитро Снєгирьов, скріншот до відео з каналу "Політика Навиворіт" в YouTube
Дмитро Снєгирьов, скріншот до відео з каналу "Політика Навиворіт" в YouTube

"Якщо рівень захворюваності досягне приблизно 20 тисяч, про що говорив міністр Степанов, Україна опиниться на межі колапсу", - заявив ведучий Дмитро Снєгирьов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Наприкінці ведучий підсумував, що потрібно робити, щоб українська економіка не зупинилася. По-перше, необхідно підняти питання про детінізацію вітчизняної економіки. По-друге, варто блокувати неконтрольовані території в період посилення ситуації з вірусом.

"Це єдиний шлях, яким Україна може вберегти себе від другої хвилі смертельної хвороби", - підкреслив ведучий.

Нагадаємо, що ведучий Дмитро Снєгірьов розповів про те, хто стоїть за скандальним рішенням КСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", влада розповіла, чи готовий Маріуполь до другої хвилі інфекції коронавірусу.

Також "Знай.ua" писав, що ізраїльський лікар-анестезіолог Борис Бриль попередив українців про небезпеку коронавірусу взимку.