Співголова Громадської ініціативи "Права Справа" та ведучий Дмитро Снєгирьов вирішив розібрати тему з президентськими виборами в Сполучених Штатах Америки. Він також пояснив, чия перемога в "гонці" вигідна для України.

Про це Дмитро Снєгирьов повідомляє на каналі "Политика Наизнанку" в YouTube.

За словами ведучого, час від часу в ЗМІ України з'являються повідомлення політологів на тему того, кого наша країна вважає за краще бачити в головному кріслі Білого дому серед кандидатів у президенти Америки.

Також Снєгирьов говорить про те, що Україна зобов'язана стати на нейтральний рівень. На його думку, нашій країні потрібно згадати про те, що вона є незалежною суверенною державою.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Будь-який тиск на перших осіб держави в моменті порушення або непорушення кримінальних справ проти громадян Сполучених Штатів Америки, які задіяні в корупційних схемах на території України, - це є прерогативою, в першу чергу, правоохоронної системи самої України, а не, жодним чином, не Сполучених Штатів", - пояснив ведучий Дмитро Снєгирьов.

За його словами, в Україні є поганий досвід, коли на минулих виборах президента був обраний не той кандидат.

Дмитро Снєгирьов, скріншот до відео з каналу "Политика Наизнанку" в YouTube
Дмитро Снєгирьов, скріншот до відео з каналу "Политика Наизнанку" в YouTube

"Це вдарило бумерангом по самій Україні", - пояснив співголова Громадської ініціативи "Права Справа".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Снєгирьов також зазначив, що на сьогоднішній день стоїть гостре питання щодо того, що Російська Федерація створює ситуацію, коли Україна повинна реагувати на будь-які повідомлення, які їй підносять.

"Ми зобов'язані коментувати присутність третьої сторони, надаючи можливість втягувати себе в політичні розбірки", - підсумував своє звернення співголова Громадської ініціативи "Права Справа" Дмитро Снєгирьов.

Нагадаємо, що блогер Дмитро Снєгирьов розповів, якою буде реакція Євросоюзу на конфлікт з КСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дмитро Снєгирьов розповів українцям, чи буде в країні друга хвиля коронавірусу.

Також "Знай.ua" писав, що Дональд Трамп звинуватив Джо Байдена у фальсифікаціях на виборах у США.