У китайській провінції Хубей, в місті Ухань, який вважають джерелом поширення коронавірусної інфекція covid-19, схоже, справи йдуть дуже і дуже добре.

Читайте Знай в Google News!

В одному з нічних клубів міста молодь вже у всю танцює на забитому людьми майданчику. Звичайно, для наших реалій така картина просто шок і заздрість. Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Украина в шоке".

"Ухань. Так, так, те саме місто-джерело поширення коронавірусу. Тепер це місто стало одним з найбезпечніших у світі. Життя відновилося повністю: жодних масок і соц. дистанцій. За останні 168 днів в Ухані не було зафіксовано жодного зараження на ковід. Живіть тепер з цим як хочете.", - підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також варто зазначити, що поки весь світ б'ється в агонії, китайське місто Ухань, де все почалося, живе звичайним життям. Тут вже більше п'яти місяців не було виявлено жодного випадку зараження на covid-19.

Як виявилося, замість військових, медиків і добровольців сюди приїжджає небувала кількість туристів. Ожили торгові центри, ресторани, кафе, продуктові ринки. Словом, жителі Уханя, які довгий час дотримувалися жорстких рекомендацій, святкують перемогу над коронавірусом. Правда, від захисних масок відмовлятися ніхто не поспішає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, в Україні з'являться "чорні зони" карантину: заборона концертів, покарання порушникам, "година пенсіонерів" та інші нововведення.

Як повідомляв Знай.uа, в Україні введуть спеціальні правила карантину для пенсіонерів: що потрібно знати про "годину літніх людей".

Знай.uа писав, Ляшко опустив руки напередодні зими, COVID-19 не відступає: "буде важко".