Стюардеса на ім'я Ханна, як би мелодійно це не звучало - розповіла про роботу в авіакомпанії Emirates Airlines. Відомо, що дівчина переїхала з Мінська в Дубай, пізніше завела сторінку в Instagram (@Hanna.hurs), де і розповіла про "найдурніші питання пасажирів на борту".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки недавній публікації Ханни в мережі Instagram.

Публікація стюардеси Ханни, скріншот: Instagram
Публікація стюардеси Ханни, скріншот: Instagram

В першу чергу Ханна розкрила правду про те, чи дійсно "всі стюардеси сплять з пілотами?"

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Чи всі секретарки зі своїми босами. У нашій професії звичайно присутня гендерна перевага на користь дівчат, але не настільки все сумно", — віджартувалася дівчина.

"Чи хороша у стюардес зарплата", - ще одне популярне питання, на яке @hanna.hurs не стала відповідати прямо: "Думаю, не потрібно пояснювати, що такі питання за правилами пристойності озвучувати не варто? До того ж, все відносно. Для когось зарплата бортпровідника з усіма плюшками у вигляді бонусів і знижок на квитки — межа мрій. У той час як для пасажира з першого класу моя зарплата — звичайний рахунок за вечерю в ресторані".

в літаку, фото: Уніан
в літаку, фото: Уніан

Ханна також зазначила, що дуже часто пасажири цікавляться чи не бояться стюардеси літати: "Знаєте, навіть не уявляю, яким мазохістом потрібно бути, щоб, страждаючи аерофобією нехай в найлегшій її формі, пов'язувати свою професійну діяльність з перельотами. Принаймні, я поки таких мазохістів серед колег не зустрічала".

У коментарях підписники бортпровідниці здивувалися, що пасажири дійсно ставлять подібні питання. На це стюардеса відповіла, що озвучила лише малу частину з усього, що їй доводиться чути.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, модель Playboy мало не зняли з рейсу за відвертий наряд: "Ледь прикриває найголовніше".

Як повідомляв Знай.uа, бортпровідник обматюкав пасажирів і звільнився, відео вже розійшлося по мережі.

Знай.uа писав, вагітна стюардеса здивувала світ шикарною фігурою: "Плюс 2 кг, і все в…".