Політичний експерт Дмитро Снєгирьов заявив, що за весь період існування вільних економічних зон на території Луганської області було створено, всього лише, 64 робочих місця.

За його словами, на даний момент окупована Луганська область, за ступенем інвестиційної привабливості, знаходиться на 23 місці, тобто передостанньому.

Про це Дмитро Снєгирьов повідомляє на каналі "Політика навиворіт" в YouTube.

"Так звані економічні зони перетворилися на чорні діри щодо легалізації сірих контрабандних схем", - поділився Снєгирьов.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також експерт нагадує про те, що днями глава Офісу Президента Андрій Єрмак заявив, що планується створення двох економічних зон на території України. Перша економічна зона - на території Донбасу, друга - на території однієї з областей Західної України.

Читайте Знай в Google News!

Крім цього, блогер говорить про те, що, за думками Андрія Єрмака, подібна пропозиція буде супроводжувати "зшивання" України. Інакше кажучи, це дасть поштовх для економічного розвитку не тільки для східних регіонів, а й для західних.

"Але давайте подивимося історію цього питання. Перше, на чому я хотів би акцентувати свою увагу, що коли йдеться про вільну економічну зону на території Донбасу, не встановлюються чіткі географічні кордони. Справа в тому, що західні кордони Донбасу включають в себе ростовські райони Росії. Донбас - це вугільний басейн", - поділився політичний експерт Дмитро Снєгирьов.

Скріншот до відео з каналу "Політика навиворіт" в YouTube.
Скріншот до відео з каналу "Політика навиворіт" в YouTube.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Крім цього, Снєгирьов повідомляє, що, відповідно, коли Андрій Єрмак говорить про створення економічної зони на Донбасі, хотілося б почути про географічні межі цієї вільної економічної зони.

Нагадаємо, що Дмитро Снєгирьов поділився думкою про другу хвилю COVID-19.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дмитро Снєгирьов озвучив свою реакцію на рішення Конституційного Суду України.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі показали, в якому стані знаходиться одна зі шкіл на Донбасі.