Християнський світ вже у всю готується до різдвяних і новорічних свят, щоб поменше думати про тривожні новини стосовно пандемії covid-19.

Британська королівська сім'я не виняток. Виявилося, що всі члени "роял фемелі" давно шанують доволі незвичайну традицію, яка щільно пов'язана з Різдвом.

Читайте Знай в Google News!

Наближені до монархів розповіли, що в родині Єлизавети II існує звичай – дарувати один одному "дивні" і "жартівливі" подарунки. При цьому сама королева підтримує цю ідею. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з британських видань.

Королева Єлизавета ІІ, фото Іnstagram
Королева Єлизавета ІІ, фото Іnstagram

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так, одного разу на Різдво принцеса Анна вручила своєму братові принцу Чарльзу біле шкіряне сидіння для унітазу. Він оцінив подарунок і, як кажуть багато близьких друзів сім'ї, взяв його з собою в одну з подорожей.

Принци Вільям та Гаррі, Фото Getty
Принци Вільям та Гаррі, Фото Getty

Не був обділений "дивними" презентами і принц Вільям. Так, перед головним зимовим святом принц Гаррі подарував старшому братові гребінець, щоб посміятися над його облисінням. До списку "дивних" подарунків для Єлизавети II увійшла шапочка для душу, яку подарували їй онуки. Також відомо про рибу, яка вміє говорити, на стіну та фартух для миття посуду.

Принц Гаррі і Меган Маркл, Фото Getty
Принц Гаррі і Меган Маркл, Фото Getty

Варто також нагадати нашим читачам, що королева Великобританії Єлизавета II може поступитися престолом принцу Чарльзу, коли їй виповниться 95 років. Таку заяву зробив королівський біограф Роберт Джобсон. За його словами, Єлизавета II зречеться престолу в 2021 році. Не варто забувати, що 94-річна королева Єлизавета II перебуває на престолі 68 років, а в середу, 21 квітня, 2021 року їй виповниться 95 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Меган Маркл і принц Гаррі чекають на донечку: ЗМІ заговорили про таємну вагітність герцогині Сассекської.

Як повідомляв Знай.uа, Єлизаветі ІІ вручили шматочок української душі, всього за 12 тисяч гривень: можна і на весілля, і на парад.

Знай.uа писав, "Джеймс Бонд" Шон Коннері помер, весь світ заливається сльозами.