Міністр Малюська розповів, кому можна не носити маски — карати штрафом не будуть

Міністр юстиції України Денис Малюська прокоментував процедуру стягнення штрафу за відсутність маски у публічному просторі. При цьому Малюська запевнив, що на вулиці маски не є обов'язковими, і карати за неносіння засобу індивідуального захисту не передбачено.

Денис Малюська, скріншот відео
Денис Малюська, скріншот відео

Пономарьов відкопав "Путіна" в українському селі: "Ось як буває…"

Олександр Пономарьов, український співак, поділився кумедним відео зі своїми підписниками у соціальній мережі "Інстаграм". Відео-жарт б'є у дві цілі. На ньому зображена літня жінка у хустинці на тлі зелені села, вона бажає всім хорошого дня і справдження мрій.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Бабця-Путін, скріншот відео
Бабця-Путін, скріншот відео

Голова НБУ відправився вимолювати транш від МВФ: "Не уявляю, скільки треба вазеліну"

Голова Національного банку України Кирило Шевченко відправився у робоче відрядження у США, метою якого є налагодження зв'язків з Міжнародним валютним фондом задля отримання чергового траншу.

Кирило Шевченко, скріншот відео
Кирило Шевченко, скріншот відео

Трамп обпаскудив Байдена після фіаско на виборах президента США: "Ці люди - злодії"

У США на виборчих перегонах перемогу отримав кандидат від демократів Джо Байден. Трамп його перемогу не визнає, обіцяє судитися і офіційно прокоментував свою поразку. Дональд Трамп, після оголошення перемоги Джо Байдена на президентських виборах у США, заявив, що не збирається здаватися і визнавати поразку. Він переконаний, що вибори були "вкрадені".

Дональд Трамп і Джо Байден, фото АР
Дональд Трамп і Джо Байден, фото АР

Медсестрам доводиться носити пацієнтів на руках: українська лікарня відзначилася повною розрухою

Миргородська центральна районна лікарня приховує сумні секрети: відео транспортування хворого на ковід викликало занепокоєння у соціальній мережі. На короткому відео можна побачити як натовп медсестер несе одного пацієнта сходами.

Скріншот YouTube
Скріншот YouTube

День української мови та писемності: коли буде, традиції

Українська мова - це основна складова нашої нації. Звичайно ж, багато хто з нас не може знати її досконало. Але прагнути до цього важливо й потрібно. Наша мова багата та напрочуд гарна. Давайте захищати її, любити, поважати й цінувати. І писати Радіодиктант національної єдності. Поговоримо про це докладніше.

День української мови та писемності, скрін - Фейсбук
День української мови та писемності, скрін - Фейсбук

"Міс Білорусь" на акції протесту в Мінську загребли в автозак: ОМОН не перебирав красиві, чи розумні

Вельми тривожні новини прийшли із сусідньої Білорусі. Під час опозиційної акції протесту в Мінську силовики затримали близько 20 жінок, серед яких і "Міс Білорусь - 2008" Ольга Хижинкова.

Протести у Білорусі, фото: youtube
Протести у Білорусі, фото: youtube