У середу, 11 листопада, по всій території України очікується морозна і суха погода. У деяких регіонах країни стовпчики термометрів вночі опустяться нижче нуля.

Читайте Знай в Google News!

Найтепліше буде в південних регіонах України, повідомляють синоптики Укргідрометцентру.

Так, протягом усього дня в Західній Україні небо буде вкрите хмарами. Сонце лише зрідка буде виглядати з-за хмар, але опадів не передбачається. Температура повітря складе +6 +8 градусів.

Небо на Сході майже весь день буде хмарним, вдень можливе невелике прояснення. Термометри там покажуть +4 +6 градусів.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Північ України буде в полоні дощових хмар аж до вечора, проте опадів не буде. Повітря там прогріється до +4 +6 градусів.

На Півдні країни традиційно буде тепліше. Там стовпчики термометрів покажуть +7 +9 градусів.

У Києві в середу хмарна погода триматиметься до самого вечора, але опадів не буде. Температура повітря в столиці складе близько +9 +11 градусів.

погода на 11 листопада, фото з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

11 листопада вшановується пам'ять Святої преподобної Анастасії Римлянині і преподобного Аврамія затворника. Мисливці вірили: "Якщо вовки зграями бродять полями, то чекай на великі нещастя". Якщо "небо заплаче, то слідом за дощем і зима прийде".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.