Овен

Активний і діяльний тиждень, наповнений пригодами, здебільшого амурними. Ви можете опинитися в любовному трикутнику, або проскочить "іскра" між вами і симпатичним сусідом по купе. У професійній діяльності доведеться докласти всю свою зосередженість, адже вас постійно буде щось відволікати. В цілому, тиждень буде складатися сприятливо - в спину вам буде дути попутний вітер, а вітрила розкриються на повну міць, головне, не забувайте ловити момент і насолоджуватися життям.

Телець

Для вас настає сімейний тиждень. Чим більше часу ви проведете з близькими людьми, тим краще. Не міняйте їх в цей період на сумнівні посиденьки з приятелями або трудоголізм — адже все це тимчасово. Краще їдьте всі разом на природу або в парк розваг, або виберіть фільм для спільного перегляду. У другій половині тижня пильної уваги потребують здоров'я-корисно зробити плановий візит до лікаря. Намагайтеся уникати непродуманих витрат і в цілому будьте акуратніше з особистим бюджетом.

Близнюки

У кожного зі знаків Зодіаку є свої життєві принципи. Близнюкам на цьому непростому тижні доведеться відстоювати свою думку, боротися за права. Вступати в безглузді полеміки не варто, тому що це буде марною тратою сил, часу і нервів. Друга половина тижня добре підійде для саморозвитку, освоєння нових навичок, інтелектуальної праці.

Рак

Ракам на цьому тижні варто діяти самостійно, проявивши самодостатність і прагнення до успіху. Людям цього Знака Зодіаку необхідно слідувати дванадцяти законам Всесвіту, які не дозволять оточуючим управляти ними. Це дуже важливий час, в який не буває випадковостей. Є тільки закономірні речі, які можуть відбуватися через певний вибір раків.

Лев

На цьому тижні ні в якому разі не можна ставити палиці в колеса оточуючим. Не потрібно нікому мстити, наживати собі зайвих ворогів. Якщо хтось в минулому образив Лева, то краще не зациклюватися на негативних думках, не жити минулим. В цілому, на цьому тижні потрібно переглянути свої звички, перейшовши від шкідливих до більш корисним, налагодити режим дня.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Діва

У Дів в період з 16 по 22 Листопада може з'явитися бажання попрацювати з кимось пліч-о-пліч. Це здорова думка, але представникам цього Знака рекомендується уникати спілкування і спільних справ з жадібними людьми. Їх вчинки і дії можуть не тільки засмутити дів, але і зовсім перешкодити втіленню мрії і благополучного завершення спільних завдань. Любовний фронт обіцяє інтригуючу подію, яка може бути пов'язана як з новим знайомством, так і з постійним партнером.

Терези

На цьому тижні ви можете відчути себе невидимим. Дивлячись на досягнення інших, ви можете відчути брак уваги і відсутність визнання. Урок, який потрібно витягти, полягає в тому, що ваших сил більш ніж достатньо для звершення задуманого. Досить порівнювати себе з іншими. Найкраще в житті приходить до тих, хто володіє терпінням і діє.

Скорпіон

Представників цього Знака можуть хвилювати питання, ніяк не пов'язані з їх справами. Варто присвячувати час тільки всьому найважливішому, не відволікаючись ні на що побічне. У роботі Скорпіонам зірки радять проявити терпіння і не боятися критики оточуючих, тому що вона буде доречною. Також варто пам'ятати і про самокритику, так як завищена самооцінка — ворог продуктивності.

Стрілець

Стрільцям можна займатися злободенними проблемами на зразок прибирання, але краще відводити для цього спеціальний час, не чергуючи роботу з побічними справами. У любові представникам цього Знака варто проявити наполегливість, причому це стосується і тих, хто самотній, і тих, хто вже закоханий. Підняти собі настрій можна буде за допомогою шопінгу або зміни обстановки.

Козоріг

У представників цього Знака буде легше проходити адаптація до нових умов. Це означає, що простіше знайти гармонію на новому місці, на новій роботі, знайомитися з людьми, починати якісь важливі проекти і справи. На вихідних можна відправитися за покупками, оновити гардероб. Головне-не чинити необачно і необдумано.

Водолій

У спілкуванні з людьми бажано пам'ятати про те, що порожні обіцянки, лицемірство і брехня призводять тільки до сварок і скандалів. Що стосується нав'язливої думки оточуючих, то з ним доведеться неабияк поборотися. У любові і дружбі можна віддатися сентиментальності, але сильно не заглиблюватися в минуле, щоб не відкопати випадково старі скелети.

Риби

Проблеми можуть наздогнати риб в неділю, коли планети стануть деструктивними в плані енергетики. Цей час краще провести на самоті, виконувати справи без поспіху, обережно і обачно. З самого ранку можливі проблеми з настроєм, так що в останній день тижня бажано не вступати в конфлікти.