На сторінці астрологічного інституту Павла Глоби в соцмережі Instagram опублікували прогноз на сьогодні, 18 листопада. Дізнайтеся, до чого готується в цей день, від чого краще відмовитися, і що надіти.

Читайте Знай в Google News!

Якщо вам потрібен секс, заведіть інтрижку. Якщо вам потрібно справжнє почуття, заведіть собаку. (Джулі Бьорчилл)

18 листопада

💌 Будь-які справи, контакти, поїздки – сьогодні повинні бути побудовані на повному взаєморозумінні з оточуючими, оскільки день повинен уособлювати ідеальний порядок в суспільстві. Сприятливо спілкування в сімейному колі, відновлення сімейних традицій.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

🚑 Сьогоднішня хвороба, як правило, кармічна і може бути досить тривалою. Для зцілення необхідна молитва і звернення до предків.

🍀 Якщо виходячи вранці з дому, ви почуєте собачий гавкіт, це знак щастя і благополуччя, набуття друзів. Знайти шкіряну або дерев'яну річ - до удачі. Добре, якщо весь день вас супроводжує музика і спів.

🛏 В цей день сни вважаються хорошими, якщо вони пов'язані з якимись матеріальними речами, але побачити уві сні гроші - знак втрати, нещастя і обману. Звертайте увагу тільки на конкретні сни. Бачити головні убори або приміряти їх – до несподіваних грошей.

🍽 Дуже корисна їжа, приготована власними руками, особливо рекомендується випічка: пироги, млинці, ватрушки, печиво.

👗 👠 Дотримуйтеся темно-синього і темно-червоного тонів. Не рекомендується жовто-зелений і всі отруйні кольори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Глоба дав застереження для всіх знаків Зодіаку - гарний час для навчання, але небажане для будь-яких сновидінь.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що астролог Глоба попередив знаки Зодіаку про вирішальний день.

Також портал "Знай.ua" писав, що Глоба показав, як зірки вплинуть на всі знаки зодіаку.