Президент України Володимир Зеленський оголосив масштабний всеукраїнський флешмоб, в якому може взяти участь будь-який громадянин нашої країни віком до 30 років.

"З десятьма переможцями Побачимося на День Незалежності, в 30-ту річницю України", - пообіцяв він.

Читайте Знай в Google News!

У правилах зазначено, що ролик повинен бути тривалістю до 1 хвилини (ні секундою більше). У ньому слід поділитися своїми успіхами, а також розповісти і показати, що саме для тебе означає бути українцем і як ти змінюєш життя країни на краще.
Відео потрібно викласти на своїй сторінці в соціальних мережах або відправити на пошту ukrainenow.videos@gmail.com
У публікації повинен бути присутнім тег сторінки Ukraine NOW, хештег #IamUkraineNow, поставити публікації в соціальній мережі Facebook палець вгору і підписатися на їх сторінку.
Відеоролики для участі в конкурсі можна надіслати до 1 березня 2021 року. За результатами конкурсу журі обере 10 переможців, які зуміють зустрітися з президентом і поспілкуватися на найважливіші теми в день 30-ї річниці Незалежності!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Києві встановили першу новорічну ялинку - "Поспішають попрощатися з 2020-м?"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", початок Революції Гідності: 10 днів, що змінили Україну і світ назавжди.

Знай.ua писав, Зеленський посміхаючись заговорив про Майдан у День Гідності і свободи і виніс одну істину: "шлях до бажаних крісел"