На сторінці астрологічного інституту Павла Глоби в соцмережі Instagram опублікували прогноз на сьогодні, 24 листопада. Дізнайтеся, до чого готується в цей день, від чого краще відмовитися, і що надіти.

Читайте Знай в Google News!

Безсмертя подвигів предків - в героїзмі нащадків. (Тигран Бабаян)

24 листопада

💌 Сьогодні не варто піддаватися земним спокусам і слідувати емоціям. Не рекомендується починати нові справи, Вирушати в далеку дорогу – цьому суперечить Меркурій в руйнівному градусі. У другій половині дня приділіть час зміцненню будинку і сім'ї, сімейних традицій, згадуйте предків.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

🚑 Хвороба сьогоднішнього дня пов'язана з родом. Вона може зачіпати глибинне підсвідомість, наприклад, закладені раніше страхи або дитячі комплекси.

🍀 Якщо у вашій квартирі несподівано відчинилися вікна або двері – знак багатства або нових знайомств. Побачити дим-знак втрати сил, попередження про можливі великі неприємності.

🛏 Добре, якщо ви не бачите снів або не пам'ятаєте їх.

🍽 Корисні: шоколад, хлібобулочні вироби, бобові, каші. Їжа повинна бути різноманітною і обов'язково гарячою.

👗 👠 Сприятливі жовті, темно-червоні і коричневі тони. Уникайте будь-яких холодних відтінків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Глоба дав застереження для всіх знаків Зодіаку - гарний час для навчання, але небажане для будь-яких сновидінь.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що астролог Глоба попередив знаки Зодіаку про вирішальний день.

Також портал "Знай.ua" писав, що Глоба показав, як зірки вплинуть на всі знаки зодіаку.