У політичному ток-шоу "Право на владу" у четвер 26 листопада слово взяв народний депутат від Партії "Слуга народу" Олександр Трухін.

Обговорювалася фінансова ситуація в Україні, до якої призвела пандемія коронавірусу Covid-19 і пов'язані з нею обмеження. Трухін торкнувся теми боргів. Він заявив, що Україні, у зв'язку з тими фінансовими втратами, які вона зазнала в 2020 році, в 2021 так чи інакше доведеться звертатися до зовнішніх боргів.

"На жаль, виплати за поточними боргами, сформованими до приходу нашої команди, перевищують навіть нові позики", - сказав Трухін.

тому, за словами депутата, на нас лежить дуже великий борговий тягар, розбиратися з яким Україні належить довго.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

Нагадаємо, що 2020 рік стає все більш інфернальним. У Данії вбиті через мутував коронавірус норки почали підніматися зі своїх могил. У поліції це назвали "природним явищем", а в соціальних мережах - "хроніками апокаліпсису".

У Данії, через мутував вірус Covid-19, довелося вбити кілька тисяч норок. Однак тварини не дають про себе забути — їх тіла почали підніматися на поверхню з неглибоких могил. Про незвичайне явище повідомляти видання The Guardian. Втім, у поліції кажуть, що такий процес природній.

Норок поховали в загальних могилах на військовому полігоні. Глибина поховання склала 1 метр, але цього виявилося недостатньо — тіла вбитих тварин почали підніматися з могил. Правоохоронці Західної Ютландії намагаються боротися з тим, що відбувається, закинувши на місце поховання ще один шар землі, проте всі їхні зусилля поки марні.

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.иа, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.