Як відомо, літо вже у всю насувається на Європу, за прогнозами синоптиків літній період 2020 року для країн в цьому регіоні може стати дуже теплим. Проте в Польщі в Підляському воєводстві сталася погодна аномалія, в середині травня дану територію засипало снігом. Також прогнозується, що травневі заморозки прийдуть і на західну частину України.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань, а також публікації польського фермера Даріуша Цохановського в соціальній мережі Facebook.

Публікація Даріуша Цохановського, фото: Facebook
Публікація Даріуша Цохановського, фото: Facebook

"Гонишське Підляське воєводство 12.05.2020. Інтенсивний нічний снігопад, наступні ночі з морозами до -3", - написав Даріуш Цохановський.

Також чоловік опублікував фото і відео того, як квітучі поля прогнулися під вагою снігу. Очевидно, що замерзлі рослини не зможуть дати врожай цього року. За словами Цохановського, сильний снігопад зафіксовано 12 травня, а також синоптики обіцяють заморозки до -3 градусів за Цельсієм в наступні ночі. Крім того, очікується ожеледиця, а місцеві рятувальники рекомендують з обережністю сідати за кермо через непередбачувану погоду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Польща публічно визнала Росію головною загрозою – Дуда підписав історичний документ.

Як повідомляв Знай.uа авіаперельоти в травні-червні — фейк: у Мініфраструктури терміново попередили українців.

Знай.uа писав, скандали на кордоні – на Закарпатті заробітчани спровокували війну кланів.