Директор МАУ розповів про відновлення польотів і закриття продажів квитків

Компанія Міжнародні Авіалінії України (МАУ) зупинила продаж квитків на міжнародні рейси до 1 липня. Таке рішення було прийняте з урахуванням прогнозів щодо відкриття міжнародних кордонів, а також загальних тенденцій у сфері авіаперевезень. Про це розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook президент компанії МАУ Євгеній Дихне. Також керівник МАУ прокоментував загальні тренди в індустрії.

МАУ, фото Facebook
МАУ, фото Facebook

Кілька тисяч лікарів зібралися під будівлею уряду, щоб висловити свій протест

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Епідемія COVID-19 застала зненацька не тільки українську медицину. Здавалося б, благополучні в цьому плані Європа і Сполучені Штати зіткнулися з не менш серйозними проблемами. Через проблеми, викликані пандемією, медики вчергове зіткнулися з порушеннями власних прав, тому в кількох країнах були страйки. Особливо відзначилися лікарі в Бельгії. Вони придумали оригінальний спосіб нагадати уряду про своє існування.

Кілька тисяч лікарів зібралися під будівлею уряду в Бельгії, щоб висловити свій протест проти поганих умов праці. Медики влаштували "коридор ганьби" прем'єр-міністру країни Софі Вільмес.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Військові знайшли 19 скелетів людей, яких жорстоко вбили

В День пам’яті жертв політичних репресій в мережі нагадали, як на Рівненщині просто під час ремонтних робіт було знайдено десятки скелетів людей, які були знищенні Народним комісаріатом внутрішніх справ СРСР. Відповідний допис оприлюднили у Facebook-спільноті "Криївка".

Відтак, як відзначається, під час ремонтних робіт у військовій частині ОК "Захід", що в Дубно, робітники виявили близько 20 скелетів людей, які були, ймовірно, вбиті НКВС, адже саме там раніше знаходилася виховна колонія.

Скелети
Скелети

Наречена експрем'єра Розенка з лопатою накинулась на підписників

Українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь вирішила анонсувати новий випуск програми "Аферисты в сетях – вызов принят!", для чого вона виклала в соціальній мережі Instagram своє фото. Однак у коментарях користувачі соцмережі більше уваги приділили вазі телеведучою, ніж власне інформаційному приводу.

На знімку Олена-Крістіна тримає лопату, імовірно, знаходячись на присадибній ділянці. Біля її ніг можна побачити її собаку Сару.

Олена-Крістіна Лебідь, фото Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото Instagram

Без потягів і літаків, зате з таксі й маршрутками - як українці подорожують на карантині

Через карантин громадський транспорт перебуває під забороною, проте це не є нездоланною перепоною для пересування між містами. В Україні діють підпільні перевізники, автостоп або ж таксі, які під час карантину, почали частіше возити людей на великі відстані.

В Києві є точки, зазвичай неподалік від місць зупинок дозволеного раніше громадського міжміського транспорту, з яких можна виїхати в інші міста України. Потрібно бути готовими до значного подорожчання цін: на деякі маршрути ціни виросли майже втричі.

Автостоп, фото YouTube
Автостоп, фото YouTube

Рівно 10 років тому на Януковича впав вінок, згадуємо легендарне відео інциденту

17 травня 2010 року в українському політичному житті стався трагікомічний інцидент, який надовго запам'ятався усім. Тодішні президенти України Віктор Янукович та Російської Федерації Дмитро Медведєв покладали квіти до вічного вогню на пагорбі слави в Києві. Однак урочистостям завадила погода - почалася злива та шквальний вітер. Зрештою у найбільш символічну мить - момент, коли глави держави опустились у шанобливому поклоні перед монументом - великий, красивий поминальний вінок не витримав натиску вітру і впав прямісінько на голову Януковичу.

Янукович і вінок, фото YouTube
Янукович і вінок, фото YouTube