Державний український банк "ПриватБанк" було викрито у дуже непростій схемі, яка спустошила рахунок громадянина України. Як виявилося, гроші клієнта було переведено на рахунки зовсім невідомих "четвертих осіб", клієнтів інших фінансових установ.

Про це стало відомо завдяки відгуку незадоволеного клієнта на сайті Minfin.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

"26.05.2020 за 7 хвилин усі мої картки ПриватБанк було спустошено (в т. р. і кредитна картка ФОПа). Я не виключаю, що до цього причетні співробітники ПриватБанк. Факти, чому я так думаю: - Знали мої ПІБ; Знали мій фін.номер; Зателефонували спочатку з номера +380443002854, а потім передзвонили з номера +380567161131, який нанесено на зворотному боці картки ПриватБанк. І найцікавіше, повідомили, що дискредитовано мою карту *4068, на яку 4 дні тому було переведено велику суму грошей, яка ніколи і ніде не лишалася в інтернеті і дуже рідко використовувалася в банкоматах і то тільки ПриватБанку. Мої гроші були злиті на карти:
Укргазбанк на карту 5355 0762 2117 7850. Альфа-Банк на карту 5559 4937 1843 3361. ПриватБанк: Почніть щось робити негайно зі своєю системою безпеки, т. я. незважаючи на мої численні звернення, навіть зі мною не зв'язувалися з СБ ПриватБанку, мені не повідомили детальні реквізити карт і хто заходив до мого особистого кабінету. Я сам знайшов спосіб перевірити номери карт і розповів співробітникам ПриватБанку, де це можна подивитися!!! Допоможіть знайти шахраїв і повернути мої кошти, щоб я все-таки залишився у Вас обслуговуватися. Всім іншим, будьте дуже пильні! Кому цікаво буде почути повну мою історію, ось посилання на пост: https://www.facebook.com/kovtun.oleksandr/posts/2908257042603026", - пише незадоволений клієнт банку.

Варто також додати скріншоти з відповідями представників банку:

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Відповідь ПриватБанку, скріншот: minfin
Відповідь ПриватБанку, скріншот: minfin

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заощадження українців в Приват24 під загрозою, аферисти вийшли на новий рівень.

Як повідомляв Знай.uа коли в Києві відкриють кінотеатри і скільки заплатимо за квиток - у Кличка озвучили нові правила.

Знай.uа писав, ПриватБанк продовжив "кредитні канікули", але пощастить не всім.