Українець поскаржився на недобросовісну, за його оцінкою, поведінку і політику оператора мобільного зв'язку Vodafone. Як він стверджує, він оплатив бонусами безкоштовні хвилини, але не зміг їх використати, оскільки для цього треба було поповнити рахунок.

Відповідний відгук було розміщено на сайті Otzovik.

"Прислали смс, що можна за бонуси від поповнень можна підключити 10 хв дзвінків по всій Україні. Я підключила, бонуси здерли. Давай дзвонити - а не дають. Набрала оператору, кажуть, щоб використовувати ці хвилини потрібно рахунок поповнити, хоча в смс нічого не написали про це. Це чистої води обман! Навіщо мені тоді ці хвилини за бонуси, якщо у мене рахунок поповнений - телефонуй куди хочеш без них? Оператор теж був грубий і каже це не обман, чого не подзвонили дізнатися перед тим, як замовляти? Маячня! Я і так не поповнювала Водафон місяць, а тепер взагалі бажання відпало. Якщо ви обманюєте людей, що очікуєте від свого бізнесу?" - йде мова в оригінальному дописі.

Про відповідь оператора Vodafone не повідомляється. Дати незалежну оцінку ситуації досить складно.

Скріншот Otzovik
Скріншот Otzovik

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, З Vodafone стався масштабний збій, постраждали абоненти по всій Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дніпряни ризикують розориться на мобільному зв'язку - Vodafone підіймає і без того космічні тарифи.

Також Знай.ua писав, що Українці звинуватили Vodafone в ганебній жадібності: "Безкоштовне зробили платним".