З 1 червня відновлено роботу залізничного транспорту в рамках наступного етапу послаблення карантину. Пасажири показали, як обробили електрички після пандемії - а ніяк, грубий шар пилу і сміття двомісячної давності. Про дезінфекцію не може бути й мови.

За день до зняття обмежень на Одеській залізниці на перегоні Помічна – Новоукраїнка повністю згорів головний вагон електропоїзда.

Як зауважив екс-заступник міністра інфраструктури Олександр Кава, сталося задимлення, а не загоряння поїзда. Сам склад був випущений майже 50 років тому, тоді як Укрзалізниця останні 12 років взагалі не купує електропотягів для приміських перевезень. У цьому зв'язку Кава іронічно запропонував підвищити зарплату членам Наглядової ради держпідприємства.

Поїзд, фото PavlovskyNews
Поїзд, фото PavlovskyNews

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Поїзд, фото PavlovskyNews
Поїзд, фото PavlovskyNews

Приміром, останні декларації Сергія Лещенка показують, що він там щомісяця отримує 332 тис. гривень. При цьому ще знаходить час працює телеведучим.

Пасажири скаржаться, що не лише технічний стан вагонів залишає бажати кращого. В мережі опубліковано відео брудного салону електрички: вікна в пилу, дезінфекція, судячи з усього, також не проводилася.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, свої склянки і 36.6 — Укрзалізниця назвала правила посадки під час пандемії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", з 1 червня запрацює Укрзалізниця, в яких областях зможуть скористатися послугами перевізника. До запуску готові 42 поїзди, але їх кількість може збільшитися.

Також "Знай.uа", в 2021 ціна на холодну воду в Україні різко зросте, якими будуть нові тарифи.