"Слуги народу" відкупляться за загибель медиків на роботі по 1.5 млн грн

Український уряд найближчим часом планує почати виплати матеріальної допомоги сім'ям медиків, які померли через коронавірусну інфекцію. Про це повідомляє офіційний сайт Президента України.

Переказ коштів почнеться наступного тижня. Зазначається, що страхові виплати перекажуть сім'ям лікарів, які померли через коронавірусну інфекцію COVID-19.

МОЗ однією картинкою показало українцям "пляжні" правила на літо 2020

МОЗ опублікувало правила безпечного відпочинку на пляжі. Щоб не заразитися на коронавірус на пляжі, відомство пропонує українцям дотримуватися простих правил.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Пляжні правила під час карантину, інфографіка: Моз
Пляжні правила під час карантину, інфографіка: Моз

Для заробітчан запустили інтерактивну карту - як виїхати за кордон під час пандемії

У МЗС запустили інтерактивну карту з інформацією про дозволи та обмеження в'їзду до країн під час пандемії коронавірусу. Про це на брифінгу розповів міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. Дані на мапі регулярно оновлюватимуть посольства України в різних країнах.

Українським заробітчанам дозволили не платити посередникам, аби виїхати до Польщі

У Раді хочуть заборонити компаніям з міжнародного працевлаштування вимагати гроші від охочих працевлаштуватись за кордоном, а також хочуть спростити порядок їхнє ліцензування, перевівши бізнес на повідомний режим. Як наслідок, кількість легальних компаній-посередників зросте, а випадки масових обманів заробітчан – залишиться в минулому.

Заробітчани, фото з youtube
Заробітчани, фото з youtube

На Донбасі застрелили жорсткого ватажка бойовиків "ЛНР"

Українець під псевдонімом Necro Mance, який займається встановленням, документацією і аналізом подій Війни на сході України, зокрема — веде поіменну базу даних щодо втрат росіян і місцевих колабораціоністів, заявив, що ще один терорист загинув на Донбасі.