Дівчина забрала замовлення з пошти, не оглядаючи посилку. Вже по дорозі додому вона помітила, що вся коробка мокра і липка. Інцидент трапився у харківському відділені "Нової пошти", термінал 1, що знаходиться по вулиці Плеханівська, 126. Про це повідомляє Телеграм-канал "Народний ревізор".

"Продовжуємо тему турботи про наші посилки. Дівчина забрала косметику з пошти, не оглядаючи посилку. По дорозі додому помітила, що вся коробка моторошно мокра і липка. По запаху і консистенції слиз нагадував шампунь або маску для волосся.", - йдеться у повідомленні.

Посилка, фото: Телеграм / Народний ревізор
Посилка, фото: Телеграм / Народний ревізор

Коли клієнтка "Нової пошти" розпакувала коробку з посилкою, побачила, що її замовлення неушкоджене. Довелося лише вимити брудну тару. Однак, у випадку, якщо посилка містила б одяг чи взуття, розлита рідина могла б зіпсувати їх.

"У ході розпакування виявилося, що її замовлення ціле, нічого не пролилося, але стан упаковки і вмісту говорить про те, що посилка була явно облита чимось ззовні. Скоріше всього, на коробку вилилося чиєсь інше замовлення. Добре, що косметика клієнтки була в тарі, яку можна вимити й використовувати. Однак якщо б у коробці були, наприклад, футболки або взуття, то чужорідна рідина могла легко зіпсувати тканину, замш і т. д.", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Посилка, фото: Телеграм / Народний ревізор
Посилка, фото: Телеграм / Народний ревізор

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зростання цін, курс долара та інше — що найбільше непокоїть українців, результати опитування

Як повідомляв портал "Знай.ua", як змінити виборчу адресу онлайн — документи, терміни, інструкція

Також "Знай.ua" писав, скасовані рейси під час карантину — чи зможуть українці повернути свої гроші