Осінь принесе українцям нові зарплати та пенсії: кому готуватися до "бонусів"

Політики, а також й чиновники обіцяють вже у 2020 році підвищення мінімальних пенсій та зарплат. Так, цього року "мінімалка" може підстрибнути на 6%, а вже наступного цей показник піднімуть ще на 1,5 тисячі. Принаймні, таку заяву зробив глава українського уряду Денис Шмигаль.

Українці, фото: youtube
Українці, фото: youtube

Розлючений натовп штурмував парламент: ні посиленню карантину

Сербія – одна з найбільш постраждалих країн через пандемію коронавіруса. Друга хвиля боляче б'є по країні, люди продовжують заражатися. У зв'язку з цим влада прийняли рішення посилити карантин і ввести комендантську годину. Однак таке рішення було зустрінуте несподівано жорсткими протестами. Великий страйк охопив Белград, про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Штурм парламенту, скріншот з відео
Штурм парламенту, скріншот з відео

″Зеленський неадекватний″, - Балашов на всю країну заявив, що Мендель вагітна від президента

Президент Володимир Зеленський останнім часом поводиться неадекватно. А люди з близького оточення глави держави натякають, що між президентом і його прес-секретарем зовсім не робочі стосунки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Про це заявив глава і засновник партії "5.10" Геннадій Балашов на своєму YouTube -каналі.

За словами Балашова, в урядовому кварталі стали поширюватися чутки про те, що Юлія Мендель і Володимир Зеленський - коханці. Більш того, подейкують, що прес-секретар президента вагітна від нього.

засновник партії "5.10" Геннадій Балашов, скрін з відео
засновник партії "5.10" Геннадій Балашов, скрін з відео

Небезпечніший, ніж думали - ВООЗ визнала ще один спосіб зараження ковідом

Всесвітня організація охорони здоров'я визнала, що covid-19 може поширюватися повітрям.

Коронавірус поширюється не лише через великі краплі при кашлі, чханні чи спілкуванні, а й через найдрібніші частинки, які затримуються в повітрі усередині приміщень.


Про це повідомила технічний керівник ВООЗ з профілактики інфекцій та боротьби з ними Бенедетто Аллегранці на брифінгу в Женеві.

Коронавірус карантин
Коронавірус карантин / Фото з вільних джерел

Таргани, 30 кг прострочки і антисанітарія: студентка показала жах у популярній піцерії

У Полтаві студентка під час проходження практики в одній з піцерій зафіксувала на відео антисанітарію закладу. Дівчина звернулася в Держпродспоживслужбу, яка виявила порушення.

Виявилося, що відвідувачів у "Домашній кулінарії" годували простроченими продуктами, які готували в антисанітарних умовах. В результаті перевірки були виявлені наступні порушення: не придатний посуд, небезпечні умови приготування їжі. Піцерію тимчасово закрили, а з закладу вилучили близько 30 кілограмів прострочення.

Таргани, скріншот: Facebook / Черкаси - Митниця
Таргани, скріншот: Facebook / Черкаси - Митниця

″Мішу або посадять, або вб'ють″, - мати Єфремова серцем відчувала лихо задовго до аварії

Місяць тому відбулася резонансна ДТП за участю російського актора Михайла Єфремова - його джип на повному ходу врізався в фургон, водій якого помер від травм.

Михайло Єфремов з матір'ю, фото з вільних джерел
Михайло Єфремов з матір'ю, фото з вільних джерел