Американка Лейсі Ходдер з самого дитинства була схильна до ожиріння. Вже в 4 роки вона була значно більшою за своїх однолітків і важила 36 кілограм, а до дев'яти років досягла маси в 90 кг. І з кожним роком все більше і більше.

Схудла американка // instagram.com/wyldyflower
Схудла американка // instagram.com/wyldyflower

До повноліття дівчина отримала інвалідність і пристойну допомогу, на яку придбала квартиру і жила гарно харчуючись. Про заміжжя вона навіть не мріяла. Головним другом і близьким людиною була мати, яка продовжувала відвідувати Лейсі і підгодовувати її випічкою.

Схудла американка // instagram.com/wyldyflower
Схудла американка // instagram.com/wyldyflower

У 27 років та з вагою 313 кг Лейсі злякалася, що незабаром не зможе сама себе обслуговувати і вирішила кардинально змінити своє життя. Наслідуючи приклад мами, яка пройшла операцію зі зменшення шлунку, дівчина звернулася на популярне американське шоу «Я важу 300 кг». Першим ділом Ходдер почала дотримуватися суворої дієти, прописаної лікарем Назарданом.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

На подив, сили волі вистачило, щоб швидко узяти себе в руки і позбутися за 2 місяці майже від 50 кг, замість встановлених лікарем 36. Назардан, побачивши результат, дав згоду на шунтування шлунка, проте дівчина вирішила з ним почекати.

Результати дівчини перевершили всі очікування. Менше, ніж за рік, їй вдалося спуститися до ваги в 197 кг і позбавитися від зайвих 116, але і на цьому вона не зупинилася. Після проекту вона продовжує стежити за своїм харчуванням, а зменшений розмір шлунка не дозволяє з'їдати багато їжі за раз.

Загалом Ходдер схудла на 200 кілограм, а придбані здорові звички і натхнення власними результатами не дають досі вазі рости. Крім того, дівчина завела сторінки в соцмережах, більше не соромиться викладати селфі і каже, що її обличчя тепер не схоже на величезний футбольний м'яч.

Шунтування шлунка допомогло героїні подолати важку форму ожиріння, з якою навряд чи зможе самостійно впоратися навіть емоційно стійкий людина з виключною силою волі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сало — сила! Дієтолог розповіла як схуднути, не відмовляючись від улюбленого продукту.

Як повідомляв Знай. ua, чим обернуться експерименти зі здоров'ям і "народними методами".

Також Знай. ua писав, що продукти-хамелеони, які тільки здаються корисними.