Українські споживачі поскаржились, що у борошні торгової марки "Вінницький млинар", придбаному в магазині мережі супермаркетів "Сільпо", вони знайшли личинки комахи.

Відповідну інформацію оприлюднив Telegram-канал "Народный ревизор", який публікує скарги споживачів на неякісні товари і магазини, які їх продають.

"Борошно з живністю

«Вінницький Млинар» пропонує споживачеві не тільки пшеничне борошно вищого гатунку, а й личинку в якості подарунка.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Гріх не скористатися вигідною пропозицією!" - жартує адміністрація телеграм-каналу.

У якості доказу до посту прикріплені фото, на яких можна побачити невелику білу личинку якоїсь комахи - імовірно, борошняного хрущака. Також на знімках можна переконатися, що термін придатності дійсний, а упаковка не містить ознак пошкодження.

Товар було придбано у Лисичанську у магазині Сільпо на проспекті Перемоги.

Борошняний хрущак доволі типовий шкідник у борошні. Основна його шкода полягає у забрудненні продукту відходами життєдіяльності.

Боротися з комахою доволі складно - для цього рекомендується просіяти борошно.

Не так давно у Сільпо був зафіксований інший інцидент. Чоловік в Одесі вирішив купити додому хліба. Думав, що поїсть бутерброди або з борщем. Однак не судилося. У хлібі виявився… цілий моток ниток! Так, буханець хліба, повна ниток. Видовище було не з приємних. Спочатку здалося, що там і зовсім якісь черв'яки, однак все виявилося прозаїчніше, хоч і ненабагато краще. Тепер ми в буквальному сенсі можемо розуміти приказку про швеця і женця. Тепер чоловік зможе не тільки хліба поїсти, але і зашити сорочку.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше насолодилася кави і заодно перекусила - українка придбала улюблений напій з "шматком м'яса"

Як повідомляє портал "Знай.ua" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і став "моделлю" – "Мою дівчину рвало"

Також Знай.ua писав, що в "АТБ" жінка наїхала на касирку з-за маски і пригрозила жорсткою розправою – "Обмежуєте мої права"