На жаль, санітарні норми – це не про підприємства України. У нашій країні для заводів процвітає безкарність, і ніяких заходів до порушників не застосовується. Тому іноді можна спостерігати навіть абсолютно кричущі випадки. Один з таких відбувся в місті Чугуїв, Харківської області. Місцевому заводу закони взагалі не писані.

Телеграм-канал “Народний Ревізор” опублікував відеоролик з одного з дворів Чугуєва, який знаходиться поруч із заводом. На ролику видно, як підприємство скидає відходи… прямо на дорогу! При цьому молокозавод явно не бентежить думку місцевих жителів з цього питання. Судячи з коментарів користувачів, “аромат” на вулиці стоїть дуже специфічний.

Мешканці Чугуєва заявляють, що неодноразово зверталися до заводу і до місцевої адміністрації, щоб цей бєспрєдєл нарешті припинився. Однак нікого це не хвилює. Що робити з цим, мешканці вже не уявляють. Тому наші підприємства успішно користуються безкарністю, і не збираються виконувати ніяких приписів.

Не так давно в Сільпо був зафіксований інший інцидент. Людина в Одесі вирішив купити додому хліба. Думав, що поїсть бутерброди або з борщем. Однак не судилося. У хлібі виявився… цілий моток ниток! Так, буханець хліба, повна ниток. Видовище було не з приємних. Спочатку здалося, що там і зовсім якісь черв'яки, однак все виявилося прозаїчніше, хоча й ненабагато краще. Тепер ми в буквальному сенсі можемо розуміти приказку про швеця і женця. Тепер чоловік зможе не тільки хліба поїсти, але і зашити сорочку.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше насолодилася кави і заодно перекусила - українка придбала улюблений напій з "шматком м'яса"

Як повідомляє портал "Знай.ua" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і стала "моделлю" – "Мою дівчину рвало"

Також Знай.uа писав, що в "АТБ" жінка наїхала на касирку через маску, ійсу пригрозили жорсткою розправою – "Обмежуєте мої права"