Банкомат, скріншот: YouTube
Банкомат, скріншот: YouTube

Банкомати стали загрозою — шахраї придумали нову схему, будьте супер пильні

На жаль, ступінь захисту банкоматів в нашій країні дуже низька. Тому у зловмисників є величезна кількість варіантів для крадіжки грошей. В Україні вже використовувалася гучна схема зі зчитуванням даних та виготовленням дубліката картки. Однак люди стали більш уважними, і тепер стало значно менше охочих ризикнути і вставити картку в банкомат з підозрілим пристроєм. Підприємливі шахраї придумали новий спосіб обману користувачів.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Українським пенсіонерам подарували надію, озвучено важливу заяву: на 400 мільйонів більше

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Пенсійний фонд України у п'ятницю, 24 липня, надав звіт перед одержувачами пенсійних виплат, в якому показав, як було здійснено перерахування пенсій в повному розмірі. За інформацією ПФУ в липні було перераховано коштів на 400 млн гривень більше, ніж у червні. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби Пенсійного фонду України.

Вирубка лісу, скріншот відео
Вирубка лісу, скріншот відео

Закон "Слуг народу" спростив вирубку карпатських лісів — екологи б'ють на сполох

В кінці 2019 року Верховна Рада України прийняла проєкт закону "Про внесення змін до деяких законів України (щодо введення заборони на суцільну вирубку ялицево-букових лісів на гірських схилах Карпатського регіону)". Екологи піддають його жорсткій критиці, стверджуючи, що замість запобігання вирубці він, навпаки, їй сприяє шляхом непрозорості правових механізмів.

Вакцинація, фото Pxhere
Вакцинація, фото Pxhere

Зеленський пообіцяв роздобути засіб від пандемії для України: "Повинна бути в числі перших країн"

Президент України Володимир Зеленський заявив, що влада працює над забезпеченням громадян вакциною від коронавірусної хвороби COVID-19, яка розробляється за кордоном. Про це глава держави заявив під час традиційної наради з представниками уряду.

Ваговий контроль, скріншот відео
Ваговий контроль, скріншот відео

Ваговий контроль в Україні: принципи роботи і штрафи порушникам

Президент Володимир Зеленський висловив рішучу готовність боротися за покриття українських доріг. В великій мірі для цього необхідний суворіший контроль за дозволеною вагою вантажівок - "перевантаження" призводить до надзвичайно прискореного зносу дорожнього полотна. Знай.uа розповідає як працює система вагового контролю і що чекає на тих, хто порушить цю норму на основі матеріалу "Слово і діло".