В Україні зловили на гарячому тисячі корупціонерів — у топах копи: тривожна статистика

Буквально за шість місяців в Україні було зареєстровано понад 2 тисяч випадків корупції. Як виявилося, реєстр корупціонерів найчастіше поповнювався іменами співробітників Нацполіції та кримінально-виконавчої служби. Про це стало відомо завдяки повідомленню пресслужби НАЗК.

НАБУ, скріншот: YouTube
НАБУ, скріншот: YouTube

В анексованому Криму знайшли тіло 3-річного сина відомого політв'язня

В анексованому Росією Криму знайшли сина політичного в'язня Руслана Сулейманова – трирічного Мусу. Так, його тіло було виявлено під час обшуку зливної ями, яка знаходилася поруч з місцем зникнення. Про це повідомила кримськотатарська журналістка Ліля Буджурова у Facebook.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Швидка, скріншот: YouTube
Швидка, скріншот: YouTube

Українка поскаржилась на знущання ПриватБанку: хотіла провести платіж, а отримала катування

Українка хотіла провести платіж 25 липня на сайті інтернет-магазину Розетка, однак ПриватБанк не дозволив. З банку надіслали повідомлення, щоб зателефонувати на номер 3700. Про це заявляє сама потерпіла у своєму відгуку на сайті Мінфін.

Обмін валют, ПриватБанк, фото: Знай.uа
Обмін валют, ПриватБанк, фото: Знай.uа

Літак влетів у квартиру з мешканцями — матір малолітньої дитини відправилась на той світ

Легкий літак TL 96 врізався у житловий будинок у місті Вазелі, на північному заході Німеччини. Загинуло троє.

Подробиці катастрофи досі не є зрозумілими місцевій поліції. Відомо, що літак врізався у квартиру, розташовану на даху житлового будинку. Внаслідок зіткнення зайнялась пожежа, яка повністю знищила житло. У квартирі мешкала жінка із дворічним сином. На щастя, хлопчик відбувся доволі легкими ушкодженнями, тоді як його матір загинула. Вона померла у кареті швидкої допомоги внаслідок дуже серйозних і сильних опіків.

Авіакатастрофа в Німеччині, фото zdf.de
Авіакатастрофа в Німеччині, фото zdf.de

Зеленський оригінально прокоментував петицію про заборону дистанційного навчання: "Я звернувся..."

Президент України дав неоднозначну відповідь на електронну петицію з вимогою скасувати і законодавчо заборонити дистанційне навчання масового характеру дуже швидко з необхідних 25 тисяч голосів набрала 40879.

Автор петиції вважає, що масова дистанційна освіта "носить руйнівний характер для розвитку кожного маленького громадянина загалом". Прийнятна ж дистанційна освіта лише індивідуально і за вибором кожного окремого учня.

Володимир Зеленський, фото: Прес-служба президента
Володимир Зеленський, фото: Прес-служба президента