"Обпалено понад 90% поверхні тіла": на заводі в Миколаївській області прогримів вибух

На території Баштанського сирзаводу, що на Миколаївщині, стався вибух вантажівки під час зварювальних робіт. В результаті загинуло двоє співробітників заводу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

"Швидку" можна й не дочекатися: МОЗ розділило виклики на 4 категорії та підняло тарифи

Медична реформа продовжується влаштовуючи українцям все нові і нові "сюрпризи". Цього разу міністерство охорони здоров'я запроваджує кілька категорій терміновості викликів медиків і реагування на них. Таким чином відомство збирається оптимізувати надання екстреної медичної допомоги. Про це сказала перша заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Садов’як на брифінгу у понеділок, 27 липня.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"швидка", фото:pmgroup
"швидка", фото:pmgroup

У Путіна відмовилися гарантувати перемир'я на Донбасі

Прессекретар Російської Федерації Дмитро Пєсков знову заявив про те, що Росія не має права виступати гарантом перемир'я в Донецькій і Луганській областях, попри те, що їх вплив на бойовиків, що утримують під контролем тимчасово окуповані райони було неодноразово підтверджено.

Дмитро Пєсков, фото: Kremlin.ru
Дмитро Пєсков, фото: Kremlin.ru

Від повістки більше не сховатися: кожному українцю хочуть присвоїти офіційний e-mail адрес

У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт №3860, який має на меті запровадити в країні офіційну електронну пошту для фізичних та юридичних осіб. Про це повідомили в Міністерстві цифрової трансформації України.

Робота за комп'ютером, фото:Getty Images
Робота за комп'ютером, фото:Getty Images

Укрпошта озброїлась: у компанії пояснили, для чого роздали співробітникам 400 "стволів"

Державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" закупило 400 пістолетів. Як пояснили в компанії, зброю придбали для проєкту пересувних відділень. "Укрпошта" провела закупівлю пістолетів для шести областей, де буде 500 маршрутів пересувних відділень. Зброю видаватимуть водіям-супроводжувачам. Про це заявила пресслужба компанії.

Укрпошта, скріншот: YouTube
Укрпошта, скріншот: YouTube