У МВС підрахували антирекорди порушень ПДР: скільки "шумахерів" спіймали камери

У патрульній поліції повідомили про нові антирекорди порушення швидкісного режиму. Камери автоматичної фіксації порушень ПДР за минулий тиждень - з 27-го липня до 2-го серпня - зареєстрували нові антирекорди перевищення швидкості, повідомляє патрульна поліція України.

автофіксація, скрін з відео
автофіксація, скрін з відео

Читайте Знай в Google News!

Рабство в цивілізованому світі: Мінсоцполітики показало, скільки українців попадається на гачок

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

В Україні лише за 7 місяців 2020 року офіційно отримали статус жертв торгівлі людьми 100 осіб, 2 із них діти, а ще 2 - іноземці. Про це повідомило Мінсоцполітики на своїй сторінці у Facebook. Зазначається, що з тих осіб, яким присвоєно статус жертв торгівлі людьми, більшість чоловіків - 69 дорослих і 2 неповнолітніх хлопчиків. Жінок - 29.

ілюстративне фото з вільних джерел
ілюстративне фото з вільних джерел

У ВООЗ зробили гучну заяву про вакцину, світ напоготові

Всьому світу зараз тільки і потрібно дотримуватися правил карантину для стримування вірусу, так як вже зараз деякі з вакцин знаходяться на заключному, третьому етапі клінічних випробувань. Однак глава ВООЗ Тедрос Аданом Гебреісус під час брифінгу заявив, що зараз немає ані найменшого підтвердження ефективності проти COVID-19.

Тедрос Аданом Гебреісус, скріншот: Youtube
Тедрос Аданом Гебреісус, скріншот: Youtube

Українцям відкрили невідомі факти захоплення банку в Києві, це не випадковість

Блогер і економічний експерт Юрій Атаманюк прокоментував новину про захоплення "Універсал Банку" в Києві терористом Сухробом Керімовим. Як відомо, в Києві 3 серпня в поліцію зателефонувала представниця АТ "Універсал Банк", який розташований у приміщенні БЦ "Леонардо" і повідомила, що в відділення зайшов невідомий чоловік з бомбою.

СБУ, затримання терориста, фото ssu.gov.ua
СБУ, затримання терориста, фото ssu.gov.ua

Кошовий розповів, що сталось з "Кварталом 95" без Зеленського:"Ми не можемо зрозуміти, як він це робив"

Після того як Володимир Зеленський почав працювати на Банкову, справи у його шоу "Вечірній квартал" пішли гірше, і цим відразу скористалися конкуренти по гумористичному цеху. Після приходу Зеленського до влади у "Вечірнього кварталу" значно зменшилась кількість глядачів.

За даними Індустріального телевізійного комітету, на початку 2019 року частка телеглядачів "Вечірнього кварталу" становила 28 % від їхнього загального числа, а у червні того ж року, після проведення інавгурації Володимира Зеленського, вона опустилася до 13 %.

Євген Кошовий, скрін з відео
Євген Кошовий, скрін з відео