Під Луганськом замінували газопровід: поліція на вухах, всюди розтяжки

Вже не перший тиждень Україну кошмарять моторошними новинами про захоплення заручників, ліквідування терористів і про так звані "мінування". У суспільстві загострюється градус нерозуміння, і ось знову, українців стривожили інформацією про мінування - недалеко від Луганська поліцейським вдалося попередити "терористичний акт".

Журналіст розповів, чим закінчиться бунт проти Укрзалізниці

Редактор порталу" Хвиля " Юрій Романенко звернув увагу своїх читачів на те, що відбувається в Україні після жорсткого нападу на Анастасію Лугову в купе поїзду "Укрзалізниці".
Романенко спробував розібратися що може статися після всього галасу в новинах і які зміни можуть чекати країну в соціальній сфері.

В Україні збільшать мінімалку до 5 тисяч – у Зеленського озвучили терміни

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Президент Володимир Зеленський планує внести до Верховної Ради законопроект про підвищення мінімальної зарплати до 5 тисяч гривень. Підвищення, згідно з даним документом, відбудеться вже цього року.

″З України нас хтось підтисняє″: наляканий протестами Лукашенко почав шукати ворогів

Глава Білорусі Олександр Лукашенко напередодні президентських виборів заявив про те, що проти його країни йде гібридна війна. При цьому він не знає, хто конкретно зацікавлений в дестабілізації країни. Лукашенко зазначив, що це може бути і Україна.

В Росії відкрилися "ворота у потойбічний світ" - майже кілометровий розлом показав неймовірне

У Східному Сибіру розташований Батагайський розлом - природне явище, сформоване обвалом ґрунту в рідину із вмістом льоду. Через свою красу і загадковість для звичайних людей, місцеві жителі назвали цей кратер “воротами у потойбічний світ”.

Через глобальне потепління у світі у екстремальну спеку для свого регіону кратер щорічного збільшується на 10 метрів. Нині розлом має понад 900 метрів у ширину, і він продовжить збільшуватись.