У четвер, 13 серпня, стало відомо про те, що громадяни України тепер можуть в'їжджати з обмеженнями і без у 42 країни.

Читайте Знай в Google News!

Про це заявив глава МЗС України Дмитро Кулеба під час онлайн-брифінгу.

"Минулого тижня таких країн було 38, за тиждень їх кількість збільшилася на чотири", - зазначив міністр.

Зокрема, до лав "зелених" країн приєдналася Вірменія за умови дотримання 14 днів самоізоляції, а також Буркіна-Фасо, Того і Чад.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кулеба також додав, що українці можуть перевірити актуальну інформацію щодо поїздок за допомогою онлайн-карти tripadvisor.mfa.gov.ua.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, перелік країн "червоної і зеленої зон" був знову оновлений. Так, до "зеленого" списку повернулася Канада, Грузія, Австрія, Литва і Словаччина. При цьому Польща, Греція та Нідерланди були додані до списку країн "червоної зони" України через ситуацію з Covid-19.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні змінюють правила і об'єднують ряд показників статистики по зараженню Covid-19. Регіони розподілять на нові зони за рівнем поширення вірусу. Глава МОЗ Максим Степанов пояснив деталі ініціативи.

Також портал Знай.uа писав, що у МОЗ заявили про розробку вакцини від Covid-19 в Україні: "Сформує стійкий імунітет".