Приїзд хасидів до Умані змусив мера ломитися у двері до Зеленського: "Готовий на радикальні заходи"

Мер міста Умань Олександр Цебрій виступив проти приїзду паломників-хасидів до Умані. І для термінової розмови з президентом України мер Умані навіть приїхав до Києва у понеділок, 17 серпня.

Віктор Ляшко назвав умову перенесення виборів в Україні

Місцеві вибори можуть перенести, якщо 50% території України опиниться в "червоній зоні". Про це заявив головний санлікар України Віктор Ляшко. За його словами, в даному питанні Україна орієнтується на Польщу, якій свого часу довелось перенести президентські вибори через пандемію.

Зрозумів, що вб'ють? Лукашенко погодився на нові президентські вибори

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Олександр Лукашенко, який сам себе проголосив президентом після недемократично проведених виборів, погодився на проведення нових перегонів. Умовою проведення нвих президентських виборів Лукашенко назвав ухвалення нової Конституції.

Частина України потрапила під "червону" зону: у громадському транспорті не їздимо, але на роботу ходимо

У Рівненській обласній державній адміністрації пояснили, що посилені карантинні заходи, які були введені після того, як Дубно потрапило під "червону" епідеміологічну зону, не забороняють людям відвідувати роботу. При цьому громадський транспорт тимчасово припинив своє пересування по місту.

Пенсіонерів залишать без грошей — експерт озвучив похмурий прогноз по виплатах вже восени

В Україні виникли серйозні проблеми з виплатою пенсій. Навіть Пенсійний фонд визнав, що є неприємності. За серпень профінансували виплату всього на 24.5 млрд гривень. Ця сума покриває всього 62% від загальної суми для виплати пенсій в державі. Однак на цьому проблеми українських пенсіонерів ще не закінчилися, і експерти впевнені, що найближчим часом ситуація з виплатами погіршиться ще сильніше.