Стало відомо, що в Києві завершується завантаження на борт літака АН-72 гуманітарної допомоги, обіцяної Україною Лівану після вибуху в порту Бейрута, який знищив половину інфраструктури міста.

Про це посол України в Лівані Ігор Осташ повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Борт з гуманітарною допомогою вилетить до Лівану в середу, 19 серпня. За запевненням посла, літак доставить саме те, що було запитано ліванцями – медичні препарати та борошно.

"Завершується завантаження гуманітарної допомоги України на літак АН-72. Як і просили ліванці, це медичні препарати і пшеничне борошно. Завтра вранці-виліт на Бейрут. Так і хочеться вигукнути:" ми – Бейрут", - написав Ігор Осташ.

Завершується завантаження гуманітарної допомоги України на літак АН-72. Як і просили ліванці, це медичні препарати і пшеничне борошно. Завтра зранку - виліт на Бейрут. Так і хочеться вигукнути: «Ми -Бейрут!»

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
Geplaatst door Ihor Ostash op Dinsdag 18 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кабінет Міністрів України 9 серпня затвердив проект указу президента Володимира Зеленського про надання гуманітарної допомоги Лівану, якою передбачається посприяти в подоланні наслідків вибуху в порту Бейрута.

Як повідомляв портал Знай.uа, уряд Лівану в повному складі йде у відставку. Про це на засіданні парламенту заявив прем'єр-міністр країни Омар Караме.

Також портал Знай.uа писав, що після нищівного вибуху в столиці Лівану Бейруті, який знищив майже половину міста, життя все одно не зупинилося. Так, в перші хвилини після вибуху на світ з'явився малюк.