В Україні переглянуть тарифи на медпослуги: що зміниться з 1 вересня

В Україні в обов'язковому порядку переглядатимуть тарифи на медичні послуги. Про це заявив Міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час онлайн-брифінгу.

Деякі міста об'їжджатимуть стороною: Укрзалізниця зупинила продаж у чотири регіони

Українське державне підприємство "Укрзалізниця" з понеділка 24 серпня закриває продаж квитків на потяги в регіони, в яких було помічено погіршення епідеміологічної ситуації. Серед таких: Чернівці, Коломия, Острог та Радивилів.

Напад на Чорновол і викрадення майданівців: Жванія здав Порошенка з потрохами

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Колишній народний депутат Давид Жванія продовжує публікувати свої скандальні відео. У них він, фактично, сам зізнається у скоєнні злочину, і викриває при цьому шокуючі подробиці про діяльність своїх колишніх соратників, зокрема, п'ятого президента України Петра Порошенка.

Олена Зеленська вперше звернулася до українців після одужання

Дружина президента України Олена Зеленська вперше заговорила до всієї країни після перенесеної хвороби на ковід. Зеленська таким чином вирішила дати відповіді на всі питання щодо хвороби, які цікавлять українців.

Навального нарешті дозволили транспортувати до Німеччини

Лікарі омської лікарні, де в реанімації перебуває опозиційний політик Олексій Навальний, нарешті дозволили відправити його на лікування до Німеччини.

Рішення прийняли на консиліумі, де була присутня в тому числі дружина опозиціонера Юлія Навальна.