Володимир Зеленський, фото РБК
Володимир Зеленський, фото РБК

У Зеленського виникли проблеми з підвищенням мінімалки: "Це дійсно дуже небезпечно"

Президент України Володимир Зеленський вважає, що швидке підвищення мінімальної зарплати є небезпечним для української економіки. Однак глава держави націлений разом з урядом і НБУ все ж підвищити "мінімалку" принаймні до 6,5 тисяч гривень. Про це Зеленський заявив в інтерв'ю телеканалу Україна.

Лікарня, скріншот: YouTube
Лікарня, скріншот: YouTube

Не короною єдиною: до України поспішають 4 нових віруси, епідеміологи схопилися за голову

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Пандемія COVID - 19 цього року "наробила галасу" у всій країні. Кількість хворих на коронавірус в останні дні в Україні неухильно зростає. Однак жителям нашої країни потрібно приготуватися не тільки до загострення ситуації з COVID-19. Традиційну, щорічну епідемію грипу восени 2020 і навесні 2021 року ніхто не відміняв. І цього року ситуація обіцяє бути ще гострішою, ніж зазвичай. Прогнози медиків невтішні. Як заявили представники Міністерства охорони здоров'я України, цього року в нашій країні очікується відразу 4 штами грипу.

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

Ощадбанк продовжує знущатися над українцями, пенсіонери падають з ніг просто у відділеннях - на це боляче дивитися

У місті Мелітополь з введенням карантину та обмежувальних заходів, похід в банк перетворився на справжнє пекло. Мелітопольці в одному з відділень Ощадбанку спостерігали реальне жахіття. Далеко не всі можуть подужати величезні черги, особливо пенсіонери. Літнім людям стає дуже погано.

Тусовка в Одесі, скріншот з відео
Тусовка в Одесі, скріншот з відео

Одеса гуляє на концертах, поки лікарні переповнено інфікованими

Курортне місто Одеса, яке відоме своїм розслабленим і в той же час веселим стилем життя. З гумором тут звикли сприймати будь-які події, і навіть найсерйозніша загроза здається незначною. Ну ще б пак - як можна думати про проблеми, коли поблизу море і ціле життя попереду! Однак така безпечність грає з одеситами злий жарт, адже сумнозвісний Covid-19 не спить.

Українські пенсіонери, фото - znaj.ua
Українські пенсіонери, фото - znaj.ua

Слуги народу взялися за пенсії - з чим залишаться українці після чергової індексації

Пенсії та їх індексації - мабуть, одне з найболючіших питань для українців. Перед кожною зміною значень цих виплат, поширюється багато чуток. Одні кажуть, що сума знижуватиметься, тому що "коронавірусна" криза вплине і на це. Інші вважають, що пенсії, навпаки, підвищаться.