Голова Національної поліції Ігор Клименко отримав понад 78 тисяч гривень надбавок до зарплати і отримав в цілому за липень 121 435 тисяч гривень. Про це йдеться у відповіді Нацполіції на запит Українських Новин.

Читайте Знай в Google News!

Посадовий оклад Клименка склав 40 000 гривень, оклад за спеціальне звання - 2 600 гривень, надбавка за стаж служби - 21 300 гривень, надбавка за виконання функцій експерта з питань таємниць - 8 000 гривень, надбавка за роботу в умовах режимних обмежень - 8 000 гривень, надбавка за специфічні умови служби - 41 535 гривень.

Сума, яку отримав на руки глава Нацполиции, не уточнюється.

Зарплата Ігоря Клименка, фото: Українські новини
Зарплата Ігоря Клименка, фото: Українські новини

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тим часом Верховна Рада затвердила законопроект зі змінами до державного бюджету на 2020 рік, який передбачає збільшення мінімальної зарплати в Україні до 5 тисяч гривень. Зміна набуде чинності з 1 вересня.

За проект закону № 3963 у першому читанні проголосували 326 народних депутатів, а в другому – 295. Голосування відбулося 25 серпня під час позачергового засідання парламенту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Слуги народу взялися за пенсії, з чим залишаться українці після чергової індексації.

Як повідомляв Знай. ua, перерахунок пенсій в Україні 2020, новий прожитковий мінімум і 100 гривень.

Також Знай. ua писав, що українцям підвищать мінімалку і пенсію на 277 Гривень, в Мінсоцполітики пояснили подробиці "щедрості".