Держстат оприлюднив середні ціни на основні сільськогосподарські продукти сезону 2020 року. Згідно з даними, продуктовий кошик зміниться. Зернові та зернобобові культури продавали по 4,3 тисячі гривень за тонну.

Ціна на Насіння олійних культур склала 9,3 тисячі гривень за тонну. Картоплю продавали по 5,9 тисячі гривень за тонну, овочеві культури — по 11 тисяч гривень за тонну.

Вартість плодів і ягід склала 12,8 тисячі гривень за тонну.

Середні ціни на продукти тваринництва були такими:

- тварини живою вагою продавалися по 31,4 тисячі гривень за тонну;

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

- молоко - по 8,6 тисячі гривень за тонну;

- яйця-1,1 тисячі гривень за тонну.

Тим часом Верховна Рада затвердила законопроект зі змінами до державного бюджету на 2020 рік, який передбачає збільшення мінімальної зарплати в Україні до 5 тисяч гривень. Зміна набуде чинності з 1 вересня.

За проект закону № 3963 у першому читанні проголосували 326 народних депутатів, а в другому – 295. Голосування відбулося 25 серпня під час позачергового засідання парламенту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Слуги народу взялися за пенсії, з чим залишаться українці після чергової індексації.

Як повідомляв Знай. ua, перерахунок пенсій в Україні 2020, новий прожитковий мінімум і 100 гривень.

Також Знай. ua писав, що українцям підвищать мінімалку і пенсію на 277 Гривень, в Мінсоцполітики пояснили подробиці "щедрості".