Навчання на карантині: МОН виявилося не готовим до випробувань, батьки б'ють на сполох

Міністерство освіти і науки України на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook опублікувало пост, в якому йдеться про школи і початок навчального року.
Користувачі інтернету раз у раз описують те, що підготовка навчальних закладів до роботи в умовах адаптивного карантину "провалена".

Навчальний рік розпочнеться 1 вересня, фото: Уніан
Навчальний рік розпочнеться 1 вересня, фото: Уніан

Дівчина-підліток запізнилась на пару хвилин і отримала "покарання" від таксиста: наздогнав на вулиці і розпилив в обличчя

Жахливий інцидент із підлітком стався дорогою з центру Львова на Сихів, водій конфліктував з неповнолітньою пасажиркою таксі через те, що дівчина запізнилася на пару хвилин (дівчина була не проти доплатити за час очікування).

В таксі, фото: youtube
В таксі, фото: youtube

На улюбленому курорті українців зафіксували рідкісну аномалію: чомусь "переплутало" сезони

В Україні на популярному курорті в Запорізькій області зафіксували рідкісну природну аномалію. У Бердянську у вересні почали цвісти плодові дерева.

Про це стало відомо, коли директор підліткового клубу "Современник" Тетяна Смолянінова поділилася фотографіями квітучої яблуні. Дерево чомусь "переплутало" сезони.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Садівник, фото: youtube
Садівник, фото: youtube

Лікарі розповіли про стан Філарета, православних закликали молитися за 91-річного патріарха: "Просимо Господа..."

У пресслужбі патріарха Української православної церкви Київського патріархату Філарета розповіли про стан 91-річного хворого на коронавірусну інфекцію COVID-19 релігійного діяча. Також прихожан УПЦ КП закликали молитися за одужання предстоятеля церкви.

Патріарх Філарет, фото Facebook
Патріарх Філарет, фото Facebook

Можна собою пишатися: українська волонтерка і політик Яна Зінкевич відреагувала на санкції Путіна

Напередодні уряд РФ розширив персональні санкції проти України. До російського санкційного списку, зокрема, внесли п'ятого президента Петра Порошенка і колишнього нардепа Святослава Вакарчука. Під санкції потрапили й інші українські чиновники та депутати.

Яна Зінкевич, фото з вільних джерел
Яна Зінкевич, фото з вільних джерел